بسم الله الرحمن الحیم
به نوشته یک روزنامه یونانی درحال حاضر آمریکا برای حفظ سلطهخود ، دارای ۷۳۷پایگاه نظامی در ۱۳۰کشور جهان است . روزنامه یونانی زبان الفترو تیپیا در شماره اخیر خود مینویسد : البته این تعداد شامل گزارش ساخت و احداث پایگاهها از سال ۲۰۰۵میلادی به بعد نمیشوند و با احتساب پایگاههای جدید و یا در حال تاسیس ، در واقع تعداد پایگاههای نظامی آمریکا در جهان ، به بیش از یک هزار واحد می رسد.
هم اکنون تعداد یک میلیون و ۱۴۰هزار نظامی آمریکایی در این پایگاهها مستقر هستند.
از این تعداد ۴۰۰هزارنفر سرباز نیروی زمینی، ۳۱۰هزار نفر نیروی دریایی، ۱۳۰هزار نفر تفنگدار دریایی و ۳۰۰هزار نفر جزء نیروی هوایی هستند که در این پایگاهها فعالیت دارند.
بر اساس آماری که « انجمن بینالمللی گرد آوری پایگاهها » که اخیرا تاسیس گردید و رسانههای بینالمللی هم تا حدی از اخبار تشکیل این انجمن بینالمللی خودداری کردند، پایگاههای آمریکایی هماکنون در ۱۳۰کشور جهان و در مساحتی بالغ بر ۳میلیارد هکتار مستقر هستند.
طبق آماری که این انجمن ارایه نموده است هم اکنون تعداد ۱۲۰هزارنظامی آمریکایی در کشورهای اروپایی، ۲۰۰هزار در خاورمیانه، ۹۰هزارنفر سرباز در خاور دور و بقیه در سایر کشورهای جهان و بخصوص در آفریقا مستقر هستند.
این روزنامه بهنقلازگزارش انجمن بینالمللی گردآوری پایگاهها،مینویسد:
نیروهای نظامی آمریکا در کشورهای مختلفی که دارای پایگاه هستند، مرتکب جنایات فراوانی شدهاند، که به عنوان نمونه میتوان به تعداد ۱۰۰هزار مورد اقدام جنایتکارانه از سال ،۱۹۴۵یعنی دو جنایت در هر روز، درکره اشاره کرد.
رونالد سیبولان در اجلاسی که انجمن بینالمللی گردآوری پایگاههای خارجی ماه گذشته در اکوادور ، برگزار کرد گفت : به رغم اینکه پایگاههای آمریکایی در کشور فیلیپین از سال ۱۹۹۲میلادی برچیده شدهاند ، نظامیان آمریکایی که برای تعلیم سربازان داخلی به این کشوراعزام میشوند، دختران فیلیپینی را برای تفریحهای غیراخلاقی خود مورد بهرهبرداری قرار می دهند.
دراین راستا همچنین میتوان جنایاتی را که سربازان آمریکایی در عراق، افغانستان ، ایجاد زندان ابوغریب و زندان گوانتانامو و برخورد سربازان آمریکایی با زنان و کودکان در کشورهای مختلف و منجمله کشورهایی که به اشغال در آوردهاند همچون عراق که باعث رسوایی و سر و صدا در تمام رسانه های بینالمللی و حتی محافل خبری این کشور قرارگرفت را به فهرست اقدامات جنایتکارانه نظامیان این کشور افزود.
نیروهای آمریکایی به رغم حضور فعال در کشورهای مختلف جهان که معمولا اکثر شهروندان این کشورها نیز با حضور آنان مخالف هستند ، نتوانستهاند درطول تاریخ خود به پیروزی دست یابند و همیشه طرحهای توسعهطلبانه آنان با شکست مواجه شدهاست ، زیرا از پشتوانه مردمی و یا استدلال منطقی برای ایجاد جنگ افروزیهای خود ارایه ننمودهاند.
دراین راستا میتوان به شکست نیروهای نظامی آمریکا در ویتنام اشاره کرد . طبق گزارش رسانههای بینالمللی ، نیروهای این کشور در عراق و در افغانستان نیز درحال شکست قرار گرفتهاند که حتی بعضی از دولتمردان این کشور به این امر اذعان نموده و خواستار خروج آبرومندانه از این کشورها شدهاند.